Density

DENSITY™ er meget effektive og hurtige tågegeneratorer, som er specielt udviklet til at sikre værdier og personer mod indbrud og røveri.

Som den eneste sikringsløsning mod indbrud og røveri er tågesikring en aktiv løsning, der straks skræmmer uønskede personer væk fra gerningsstedet.

Om Density

På baggrund af mere end 20 års erfaring er DENSITY udviklet for at kunne installeres i alle typer af lokaler og med alle typer af tyverialarmer og overfaldssystemer.

DENSITY består på nuværende tidspunkt af fire modeller, alle i samme enkle kompakte design og størrelse. Ikke mindst er installation enkel og fleksibel, så de kan tilpasses alle lokaler.

Valg af model er afhængig af størrelse og indretning af lokalet, som skal sikres.

DENSITY opfylder gældende standard DS/EN 50131-8:2019 og er certificeret af CNPP, Applica, Eurofins, AFCC etc. samt ikke mindst  godkendt af F&P til installation i Danmark.

Med nye innovative funktioner kan aktivering af DENSITY tilpasses 100% til den givne situation, uanset om man ønsker traditionel installation med indbrudsalarm, overfaldsalarm eller ekstern aktivering fra f.eks. kontrolcentralen.

Formålet med at installere DENSITY Sikkerhedståge er helt enkelt aktivt at forebygge og hindre indbrud, røveri og hærværk – andre løsninger kan kun registrere og dokumentere.

Du må endelig kontakte os for at finde den rette løsning til dine lokaler. Vi har løsninger uanset om du skal sikre 10 eller 10.000 m².

Density 390

DENSITY™ 390 er en effektiv tågekanon velegnet til mindre lokaler. På de første 10 sekunder producerer Density™ 390 hele 200 m³ tåge. – Når man ikke kan se er det svært at stjæle…

Density™ 390 er specielt udviklet til private hjem, klinikker, kiosker og andre mindre arealer på mellem 5-50 m², i det hele taget steder hvor der opbevares værdier.

Density 900

DENSITY™ 900 er en effektiv tågekanon, som er velegnet til lokaler, hvor det er vigtigt med tåge på meget kort tid. På de første 10 sekunder producerer Density™ 900 hele 250 m³ tåge. – Det skal nok få tyven til at stikke halen mellem benene…

Density™ 900 er specielt udviklet til butikker, apoteker, guldsmede, boliger og parfumerier, arealer på mellem 30-100 m², i det hele taget steder hvor der opbevares værdier.

Density 1500

det er dårlige arbejdsvilkår for tyven

DENSITY™ 1500 er en kraftfuld tågekanon, som er velegnet til større lokaler, hvor det er vigtigt med meget tåge på meget kort tid. På de første 10 sekunder producerer Density™ 1500 hele 300 m³ tåge. – Det er dårlige arbejdsvilkår for tyven…

Density™ 1500 er specielt udviklet til forretninger, lagerlokaler, større lokaler og butikskæder, arealer på mellem 80-200 m², i det hele taget steder hvor der opbevares store værdier.

Density 2400

det er bøvlet for alle banditter…

DENSITY™ 2400 er en meget kraftfuld tågekanon, som er velegnet til store lokaler, hvor det er vigtigt med meget tåge på meget kort tid. På de første 10 sekunder producerer Density™ 2400 hele 350 m³ tåge. – Det er bøvlet for alle banditter…

Density™ 2400 er specielt udviklet til lagerbygninger, store lokaler og butikskæder, arealer på mellem 150-300 m² samt steder med højt til loftet, i det hele taget steder hvor der opbevares mange/store værdier.

Scroll to Top

Gratis demonstration

Hvis du er interesseret i at opleve hvor effektiv DENSITY tågesikring er så send os dine kontaktoplysninger – vi hjælper gerne med projektering eller fortæller mere om vores ServicePartner koncept.