Sirene og Stroboskoplys

Tågesikring er en meget effektiv løsning til at forebygge og minimere tab i forbindelse med indbrud. Har du ekstra store værdier, eller er du i meget høj risiko for indbrud, er det muligt at besværliggøre ”arbejdsvilkårene for tyven” yderligere ved at kombinere installationen af tågekanoner med en af vores Sirene og Stroboskoplys løsninger.

Om Sirener og Stroboskoplys

Med INFERNO® og LED Stroboskop kan du opnå endnu højere sikkerhed mod indbrud.

INFERNO® er nok den mest effektive og ”hysteriske” sirene på markedet. Med en meget høj og irriterende lyd skaber INFERNO® en lydmur, som straks skræmmer tyven væk…

Bemærk: Vi kan levere stroboskoplys med LED, som er bedre, har længere holdbarhed, bruger mindre energi og meget mere…   

Når man kombinerer LED Stroboskop lys og sikkerhedståge, bliver det helt tumlet for tyven at arbejde i det sikrede lokale. Det hurtigt blinkende lys forvirrer sanserne og øger effekten af tågen, så det bliver umuligt at orientere sig.

At forvirre eller fjerne de sanser vi normalt orientere os med, gør det unægtelig svært og er til stor gene for dem, der måtte opholde sig i et sikret lokale. Men på denne enkle måde kan vi sikre, at dine værdier forbliver dine værdier…

Endnu en fordel ved sirene og stroboskoplys er, at omgivelserne ikke kan undgå at blive gjort opmærksomme på, at ”der er noget galt”. Det vil øge stressniveauet hos indbrudstyven, som derved bliver jaget væk fra området.

Vores produkter begrænser en ubuden gæsts aktive tid til blot et par sekunder. Han bliver stoppet på ”dørtrinet” – og det beskytter dig mod at miste følsomme oplysninger, varer eller forretningsmuligheder.

I modsætning til traditionelle indbrudsalarmer og videoovervågning, som er passive løsninger, er tågesikring, INFERNO og stroboskoplys aktive og omkostningseffektive løsninger, som forebygger og stopper indbrud.

INFERNO® Intenso

INFERNO® Intenso

INFERNO® Intenso er den mest benyttede sikkerheds-lydbarriere. Intenso leverer en eksplosiv lyd, men er alligevel visuelt diskret og giver god sikring i butikker, på lagre, kontorer og produktionsfaciliteter…

INFERNO® kan nemt tilsluttes og integreres med alle alarmsystemer.

Mindre lokaler? INFERNO® Micro er en mindre variant, og til udendørs faciliteter kan vores vandbeskyttede version INFERNO® Outdoor løse opgaven.

Fakta:

INFERNO® Intenso

Scroll to Top

Gratis demonstration

Hvis du er interesseret i at opleve hvor effektiv DENSITY tågesikring er så send os dine kontaktoplysninger – vi hjælper gerne med projektering eller fortæller mere om vores ServicePartner koncept.