PuriFog

Med PuriFog kan du effektivt desinficere dine lokaler – PuriFog er en effektive tåge, som desinficerer lokaler i virksomheder, lagre, butikker, boliger, fitnesscentre, tandlægeklinikker, frisørsaloner, venteværelser, operationsstuer og andre indendørs miljøer.

Om PuriFog

PuriFog forstøves af tågekanonen, så tågen når alle overflader, hjørner, revner og skjulte steder.

Tågekanonen med Purifog Biotect AV væske affyres og kondenserer i rummet. Dette vil desinficere alle vandrette og lodrette overflader. Purifog Biotect AV er en tør tåge og sikker at bruge i lokaler, hvor der er pc’er, elektronik, dokumenter, tøj, møbler etc. og efterlader ingen synlige rester.

Vi har en række løsninger, som kan anvendes stationært eller mobilt, ring 50 55 19 40 for yderligere oplysninger.

Tågekanoner kan som noget helt nyt nu også anvendes til desinfektion af store og små lokaler.

Tåge er væsentligt mere effektiv til at trænge ind i ufremkommelige dele af din bygning end traditionelle spraysystemer og andre kendte løsninger.

Med en lang ”hængetid” (den tid hvor tågen er aktiv) giver PuriFog en væsentlig længere påvirkning af overflader og luften i lokalet så desinfektionen bliver yderligere effektiv.

PURIFOG

Vores PuriFog AIR- og PuriFog Biotect AV-systemer er specielt designet til at hjælpe med at rengøre, og desinficere ethvert professionelt miljø.

PuriFog AIR- og PuriFog Biotect AV-systemerne er ideelle til rensning af hospitaler, lægeklikker, kontorer, offentlig transport, skoler, plejehjem, fitnesscentre, teatre, biografer, apoteker, restauranter, tandlægeklinikker, detailforretninger osv. PuriFog er udviklet for at beskytte kunder og personale.

Da PuriFog er en tåge (damp), kommer den ind i alle hjørner og kroge hvor den desinficerer alle områder af dine lokaler, tågepartiklerne er op til 1700 gange mindre end partikler i traditionelle spraysystemer og rammer alle vandrette og lodrette overflader, dørhåndtag, lyskontakter og alt, hvad tågen kommer i kontakt med.

Scroll to Top

Gratis demonstration

Hvis du er interesseret i at opleve hvor effektiv DENSITY tågesikring er så send os dine kontaktoplysninger – vi hjælper gerne med projektering eller fortæller mere om vores ServicePartner koncept.