Hvem er vi

Vil du være med til at gøre en forskel?

GlobalFiscus bygger på mere end 30 års beskæftigelse med international ledelse, salg og markedsføring, de seneste 10 år i sikkerhedsbranchen. Vores teknik og udviklingsafdeling har arbejdet med sikkerhedståge i mere end 20 år, så vi har en del erfaring som vi meget gerne deler med dig, uanset om du leder efter den rigtige løsning til at sikre din virksomhed og dine værdier, eller du er beskæftiget i sikkerhedsbranchen og gerne vil udvide din forretning med effektive og professionelle løsninger til dine kunder.

CEO

Thomas Stig Thøisen

Sammenlagt har Thomas Stig Thøisen og Hjørleif Johansen mere end 30 års erfaring i tågesikring af værdier i alle typer af lokaler – nu med en række nyudviklede løsninger…

GlobalFiscus er centralt placeret i Roskilde midt i den nye kreative, energiske og aktive bydel Musicon, hvor det er muligt at opleve sikkerhedståge på nært hold.

Gør en forskel

For os er det ret enkelt; vi vil være med til at gøre en forskel. Vi forpligtiger os til at gøre det godt når vi løser vores opgaver og gøre det godt for dem vi samarbejder med. Vi vil gøre det ordentligt så vi i fællesskab finder nogle væsentlige løsninger der skaber værdi for alle parter – og så er den ikke længere.

Mission

De produkter og løsninger vi tilbyder bidrager til at sikre dig og dine værdier, som person og virksomhed.

Vi er helt overbevist om at man ved samarbejde kan opnå mål der skaber værdi for alle involverede parter. De resultater vi arbejder på at nå skal ikke nås på trods eller på bekostning af nogen eller noget, men i kraft af dem og det vi arbejder med og for.

Vi vil arbejde med produkter, løsninger og ideer der er medvirkende til at skabe en mere sikker hverdag på vores arbejdsplads, i det offentlige rum og vores private hjem – det er vores mål at give løsninger der bidrager til øget sikkerhed for person og materiel i norden.

We keep you safe...!

Vision

Vi arbejder for at I og jeres værdier skal være større i morgen end i dag.

Det er vores mål at vi alle kan færdes sikkert og være sikre på at det vi havde i går, har vi også i morgen.

Det er vores plan at arbejde for en fremtid hvor det er bøvlet for dem der ikke vil det samme….

Scroll to Top

Gratis demonstration

Hvis du er interesseret i at opleve hvor effektiv DENSITY tågesikring er så send os dine kontaktoplysninger – vi hjælper gerne med projektering eller fortæller mere om vores ServicePartner koncept.