Produkt tilbehør

DENSITY™ er meget effektive og hurtige tågegeneratorer, som er specielt udviklet til at sikre værdier og personer mod indbrud og røveri.

Som den eneste sikringsløsning mod indbrud og røveri er tågesikring en aktiv løsning, som straks skræmmer uønskede personer væk fra gerningsstedet

Density Tilbehør

Der er en række af tilbehør til Density tågegeneratorerne, som bidrager til effekten af tågekanonerne:

  • Tågevæske
  • Batterier
  • Dyseforlænger
  • Demokit
  • LAN/IP kort
  • WiFi-antenne
  • Montagebeslag
  • 3-huls dyser
  • ……

og så skal man naturligvis løbende vedligeholde tågemaskinerne og skifte tågevæske og batterier for at få fuld og langvarig effekt af tågesikringen.

Med nye innovative funktioner kan aktivering af DENSITY tilpasses 100% til den givne situation, uanset om man ønsker traditionel installation med indbrudsalarm, overfaldsalarm eller ekstern aktivering fra f.eks. kontrolcentralen.

Formålet med at installere DENSITY Sikkerhedståge er helt enkelt aktivt at forebygge og hindre indbrud, røveri og hærværk – andre løsninger kan kun registrere og dokumentere.

Du må endelig kontakte os for at finde den rette løsning til dine lokaler, vi har løsninger uanset om du skal sikre 10 eller 10.000 m².

Active Cloud

ActiveCloud er en gratis, revolutionerende service og administrationsplatform, med ActiveCloud installeret på tågekanonen er det muligt at få fuld kontrol over installationen.

Med ActiveCloud er det muligt eksternt at kontrollere at tågekanonerne altid er 100% funktionsdygtige samtidig er det muligt delvist at servicere enhederne.

Som noget helt unikt, er det muligt at aktivere/affyre tågekanonerne fra f.eks. kontrolcentralen eller via en app.

Når tågekanonen er udstyret med WiFi/Ethernet er det muligt med ActiveCloud at installationen bliver yderligere integreret med CCTV/Videoovervågning, med meget stor forebyggende effekt så man opnår væsentlig mindre hærværk og færre indbrud.

Kontakt os for at høre mere om hvordan du får en endnu mere effektiv, fleksibel og økonomisk tågeinstallation i din virksomhed.

Scroll to Top

Gratis demonstration

Hvis du er interesseret i at opleve hvor effektiv DENSITY tågesikring er så send os dine kontaktoplysninger – vi hjælper gerne med projektering eller fortæller mere om vores ServicePartner koncept.